Αλμπάνης: «Μας μένει μια πικρία, θέλουμε την πρόκριση»

Αλμπάνης: «Μας μένει μια πικρία, θέλουμε την πρόκριση»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη ρεβάνς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να σταθεί όρθια στο Καραϊσκάκη.

Οι Κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 2-0 από τον Ολυμπιακό, με την ήττα από τους Ερυθρόλευκους να προκαλεί κατήφεια και προβληματισμό στο στρατόπεδο της Ενωσης. Ο Χρήστος Αλμπάνης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο φαληρικό γήπεδο και αναφέρθηκε στον επαναληπτικό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Αλμπάνης στη NOVA:

Για το ματς και την ήττα: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Στην τελική προσπάθεια δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Κι εγώ προσωπικά. Είχαμε πάσες που δεν έπρεπε να γίνουν με αυτόν τον τρόπο. Μας μένει πικρία. Συνεχίζουμε. Σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Δεν αξιολογούμε τον αντίπαλο με την βαθμολογική του κατάταξη ή τη δυναμικότητά του. Θέλουμε να κερδίσουμε κάποιο ντέρμπι, για τη δική μας αυτοπεποίθηση. Το τακτικό στήσιμο της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό. Είχαμε ευκαιρίες. Η αδράνεια στο πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο έφερε το γκολ του Ολυμπιακού».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε την πρόκριση. Είναι στόχος που μας έχει απομείνει, όπως και η έξοδος στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ