ΟΦΗ: Ο Γιάννου κλήθηκε στην εθνική Αυστραλίας

ΟΦΗ: Ο Γιάννου κλήθηκε στην εθνική Αυστραλίας

Ο Απόστολος Γιάννου κλήθηκε στην Εθνική Αυστραιλίας για τα ερχόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, όπως ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως ο Απόστολος Γιάννου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Αυστραλίας για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Συγκερκιμένα, ο επιθετικός των Κρητικών θα βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τις αναμετρήσεις με Κουβέιτ, Ταϊπέι, Νεπάλ και Ιορδανία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Απόστολος Γιάννου. Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί μια από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Graham Arnold, για τους αγώνες με το Κουβέιτ (3/6), την Ταϊπέι (7/6), το Νεπάλ (11/6) και την Ιορδανία (15/6), οι οποίοι θα γίνουν στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Γιάννου θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας, καθώς μετρά ήδη 12 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα και 8 με την U17».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ