«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σολνάου»

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σολνάου»

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Παντερμπορν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και απασχολεί τους «ασπρόμαυρους».

Ο Όλαφ Ρέμπε δεν δουλεύει πια στον ΠΑΟΚ, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια από τη Γερμανία δεν τελειώνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «fusballtransfers» οι «ασπρόμαυροι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Πάντερμπορν, Σεμπάστιαν Σολνάου.

Ο Γερμανός αμυντικός είναι βασικός στην Πάντερμπορν, αλλά το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021. Ο 26χρονος στόπερ έχει πάρει την απόφαση να αναζητήσει ένα περιβάλλον με υψηλότερους στόχους και σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Σάλκε, Ανόβερο, Αμβούργο, Βασιλεία και ο ΠΑΟΚ τον έχουν προσεγγίσει.

Η Σάλκε και το Ανόβερο έχουν το πλεονέκτημα στις συζητήσεις, αφού είναι μεγάλα ονόματα στο γερμανικό ποδόσφαιρο και δελεάζουν τον Σολνάου. Όμως, ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται μεταξύ των ενδιαφερομένων, αν και έχει το μειονέκτημα ότι ο παίκτης δεν έχει παίξει μακριά από την πατρίδα του.

Ο Σολνάου γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1994, έχει ύψος 1,85μ. και αναδείχτηκε από τις ακαδημίες της Πάντερμπορν. Ο Γερμανός στόπερ φέτος έπαιξε 29 ματς στη Bundesliga 2 με 1 γκολ και 3 ασίστ, καθώς και 3 ματς στο γερμανικό Κύπελλο με 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ