Δεν ξεμπέρδεψε ο Απόλλωνας, 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλο

Δεν ξεμπέρδεψε ο Απόλλωνας, 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλο

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ήθελε τη νίκη για να μην κινδυνεύει ούτε με το μπαράζ παραμονής, αλλά δεν μπόρεσε να λυγίσει την ομάδα της Μαγνησίας.

Τη δυνατότητα να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής για την παραμονή του στη Superleague έχασε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον ΝΠΣ Βόλο στη Ριζούπολη.

Το ενδιαφέρον στο «Γεώργιος Καμάρας» ήταν μονόπλευρο, αφού η ομάδα της Μαγνησίας έχει σωθεί, ενώ αντίθετα η «ελαφρά» ταξιαρχία αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη θέση του μπαράζ.

Διότι δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των Play Out, ο Απόλλωνας απέχει τέσσερις βαθμούς από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και τρεις από τον ΟΦΗ.

Πλέον, ο Απόλλωνας θα ψάξει τους βαθμούς που χρειάζεται στο επόμενο παιχνίδι του με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, όταν και ο αντίπαλος του θα προέρχεται από τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες, αφού οι δύο προπονητές έδωσαν έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία τους.

Ο Νίνης απείλησε με ένα μακρινό σουτ στο 4′, ο Ιωαννίδης απάντησε με ένα κοντινό πλασέ στο 29′, ενώ στο 43′ η κεφαλιά του Περέα πέρασε άουτ.

Στο 78ο λεπτό ο Βέρχουλστ μπλόκαρε την κεφαλιά του Λογαρά και στο 83’ το σουτ του Φερνάντεθ σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ ενώ στο 86’ ο Μπεντινελι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκαραβέλης έσωσε με τα πόδια.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βέρχουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Κολ (85 Τσαμπούρης), Φερνάντεθ (90+2′ Ρωσση), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Τσιλούλης (85′ Λαγός).

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (76’ Tέκιο), Φεράρι, Μήτογλου (75’ Λογαράς), Σάντσες, Μπαριέντος (59’ Μπουένο), Κρητικός (75’ Δουβίκας), Νίνης, Μαρτίνες (68’ Κιάκος), Ριένστρα, Περέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ