Μπάρκας: Σε αναζητώ στη Σαλονίκη…

Μπάρκας: Σε αναζητώ στη Σαλονίκη…

Ο Τσέχος γκολκίπερ Τόμας Βάτσλικ ετοιμάζει βαλίτσες για τη Γλασκώβη και η Sun στέλνει τον Μπάρκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο σκωτσέζικος Τύπος το προηγούμενο 48ωρο έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Βασίλη Μπάρκα. Απ’ ότι φαίνεται, το σήμα για τη διαθεσιμότητα του διεθνή τερματοφύλακα της Σέλτικ δεν δόθηκε τυχαία.

Διότι οι Κέλτες ήδη έχουν βρει στην αγορά τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σέλτικ διαπραγματεύεται με τον 32χρονο Τσέχο γκολκίπερ, Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Σεβίλλη.

Ο Βάτσλικ, ο οποίος έχει παίξει 32 φορές με την Τσεχία, δεν πρόκειται να εγκατασταθεί στη Γλασκώβη για να κάτσει στον πάγκο. Μία λεπτομέρεια που τη γνωρίζει ο Βασίλης Μπάρκας και έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να μην περάσει την επόμενη σεζόν ως νούμερο 2.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε χτες το βράδυ η σκωτσέζικη έκδοση της εφημερίδας «Sun», η οποία ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα σε σχέση με την ΑΕΚ, στον πλειστηριασμό για την αγορά του Μπάρκα. Με το δημοσίευμα να μην γράφει το παραμικρό για δανεισμό…

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι από την Ένωση επιβεβαιώνουν ότι έχουν τον Μπάρκα στο στόχαστρο τους, έστω και διερευνητικά, ενώ από την Τούμπα δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό.

Η Σέλτικ η οποία δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό για να αγοράσει τον Μπάρκα από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020, είναι λογικό να επιθυμεί να αποσβέσει ένα μέρος του ποσού αφού η επένδυση της δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Ο Μπάρκας από την άλλη, δεν έχει μιλήσει δημοσίως για την προτίμηση του και περιμένει τις συνεννοήσεις με τους Κέλτες.

Φέτος, ο Έλληνας γκολκίπερ έπαιξε σε 20 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δέχτηκε 21 γκολ, ενώ διατήρησε το «μηδέν» σε 9 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ