Επιστράτευση στο Ρέντη, ενόψει ΠΑΟΚ!

Επιστράτευση στο Ρέντη, ενόψει ΠΑΟΚ!

Καθημερινά στο προπονητήριο του Θρύλο Βρέντζος, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ. Τα τετ-α-τετ και οι ομιλίες στους παίκτες για τη μεγάλη μάχη.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει τη χρονιά κάνοντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα. Και ό,τι βγει. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, εκείνοι που πιστεύουν ότι οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου δεν έχουν εκμηδενιστεί. Θεωρούν, δε, ότι μία νίκη των Πειραιωτών στην Τούμπα είναι πιθανό να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη μάχη της κορυφής. Και να αλλάξει τα δεδομένα.

Για αυτόν τον λόγο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο Ρέντη και γενικά στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού υπάρχει εγρήγορση και συνεχείς παροτρύνσεις από τους ανθρώπους της διοίκησης. Σε καθημερινή βάση ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στο προπονητήριο των πρωταθλητών, παρακολουθεί τις προπονήσεις, μιλάει με ποδοσφαιριστές και με τον Οσκαρ Γκαρθία. Σε μία προσπάθεια να δείξει η διοίκηση του Ολυμπιακού ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Ειδικά πριν από ένα ντέρμπι.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα εξέχοντα στελέχη της ΠΑΕ. Με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Κριστιάν Καρεμπέ να είναι και οι ίδιοι καθημερινά στο Ρέντη. Ο τεχνικός σύμβουλος του Θρύλου και ο σύμβουλος στρατηγικός της διοίκησης μιλούν διαρκώς στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να εξηγήσουν (κυρίως στους ξένους) τη σημασία του αγώνα στην Τούμπα, αλλά και ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσει τη χρονιά με το 8 στα 8.

Ολα τα στελέχη της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Πειραιά και στην Τούμπα. Καθώς ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει απλώς για να παίξει στη Θεσσαλονίκη, αλλά για να νικήσει. Και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για την κατάκτηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ