ΑΕΚ : «Ο Ντμίτρο είναι κοντά στο να ανανεώσει για δύο χρόνια» είπε ο μάνατζερ του παίκτη

ΑΕΚ : «Ο Ντμίτρο είναι κοντά στο να ανανεώσει για δύο χρόνια» είπε ο μάνατζερ του παίκτη

Πολύ κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια φαίνεται πως είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως τόνισε και με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Το συμβόλαιο του Ουκρανού στόπερ εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ήδη στην Ένωση έχουν ξεκινήσει επαφές με τον έμπειρο αμυντικό, προκειμένου η μεταξύ τους συνεργασία να ανανεωθεί γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Μάλιστα, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα πραγματικότητα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αλεξάντρ Πάνκοφ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

«Το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ εκπνέει το καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ΑΕΚ έχει κάνει μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο Ντμίτρο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει πολύ καλά και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Μέχρι σήμερα, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από συλλόγους της Τουρκίας που βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Πιθανότατα είναι πιο κοντά στο να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, μια και έχει περάσει δύο χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αρέσει και πάρα πολύ στους οπαδούς, οι οποίοι του φέρονται εξαιρετικά. Ωστόσο βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Αν η ΑΕΚ κάνει την πρόταση που θέλει ο Ντίμα, είμαι σίγουρος πως θα παραμείνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ