Στο «ραντάρ» της ΑΕΚ οι Μένιγκ και Καρόλ (vids)

Στο «ραντάρ» της ΑΕΚ οι Μένιγκ και Καρόλ (vids)

Η ΑΕΚ φέρεται να τσεκάρει τις περιπτώσεις των Κουίνσι Μένιγκ και Λιονέλ Καρόλ για τα αριστερά της άμυνας αλλά και της επίθεσης.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως φαίνεται να προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν, με την Ένωση να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εκτός από ενίσχυση στη θέση «1» και στο κέντρο της άμυνας και την επίθεση, δεδομένα κοιτάζουν για δυο παίκτες που θα φέρουν ποιότητα σε όλη την αριστερή πλευρά, αφού η ΑΕΚ ψάχνεται τόσο για αριστερό μπακ, αλλά και για εξτρέμ.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα του «Δικέφαλου Αετού», η Ένωση έχει βάλει στο μάτι τον αριστερό εξτρέμ Κουίνσι Μένιγκ και τον αριστερό μπακ Λιονέλ Καρόλ. Ο Μένιγκ είναι Ολλανδός (με καταγωγή από το Σουρινάμ), 25 ετών και αγωνίζεται στην Τβέντε. Έχει ύψος 1,74μ. και φέτος μετρά 29 συμμετοχές και 8 γκολ.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ (είχε και τρεις εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2014/15), πέρσι η Τβέντε τον απέκτησε από τη Ναντ όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί, ενώ παλαιότερα είχε δύο περάσματα από Τσβόλε ως δανεικός και Όλνταμ. Για τον Μένιγκ υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2022.

Από εκεί και πέρα ο έτερος παίκτης που κοιτάζει η ΑΕΚ είναι ο Καρόλ, ο οποίος αγωνίζεται ως μπακ. Ο 30χρονος Γάλλος ανήκει στη Στρασμπούρ, έχει ύψος 1,82μ. και μπορεί να αγωνιστεί κατά συνθήκη τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως στόπερ. Στην ομάδα του Στρασβούργου παίζει την τελευταία τριετία και φέτος έχει 26 συμμετοχές και 1 ασίστ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ έχει παίξει και στη Σεβίλλη, αλλά και στις Γαλατασαράι, Μπενφίκα, Σεντάν και Τρουά.

Δείτε εν δράσει τον Μένιγκ:

Δείτε εν δράσει τον Κάρολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ