Παναθηναϊκός: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει Αστέρα

Παναθηναϊκός: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει Αστέρα

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να λιγοστεύουν τα προβλήματα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει όλο το βάρος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης με τους πράσινους να ψάχνουν οπωσδήποτε τρίποντο για να μείνουν στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Λάζλο Μπόλονι μάλιστα, είδε στη σημερινή προπόνηση να μειώνονται τα προβλήματα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες καθώς προπονήθηκαν οι Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνης.

Ο Μακέντα από την πλευρά του έκανε ατομικό, αλλά αναμένεται να μπει από αύριο στις προπονήσεις, ενώ ο Σένκεφελντ έκανα αποφόρτιση και θα μπει τις επόμενες μέρες και ο Βέλεθ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Μειώνονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στην προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Χουάνκαρ επανήλθαν στον πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ σε φάση επανένταξης είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος έκανε ατομικό και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Βέλεθ και το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, τακτική και παιχνίδι τεσσάρων ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ