«Απαγορεύεται να ανανεωθεί ο δανεισμός του Σολδάνο»

«Απαγορεύεται να ανανεωθεί ο δανεισμός του Σολδάνο»

Ο κανονισμός της FIFA που δεν επιτρέπει στη Μπόκα Τζούνιορς να ξαναπάρει δανεικό τον Αργεντινό στράικερ και η πρόταση που ετοιμάζει για τον Ολυμπιακό.

Μία άγνωστη λεπτομέρεια για την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο αποκαλύπτει σήμερα (1/5) η αργεντινική ιστοσελίδα «Tyc Sports» και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να παραταθεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας κανονισμός της FIFA απαγορεύει την ανανέωση του δανεισμού του ίδιου παίκτη, στην ίδια ομάδα για τρίτη συνεχόμενη φορά. Στην περίπτωση του Σολδάνο, ήδη ο Ολυμπιακός τον έχει παραχωρήσει δανεικό στη Μπόκα Τζούνιορς με δύο διαδοχικές συμφωνίες.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι «χεϊνέζες» δεν θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον παίκτη στο Μπουένος Άιρες. Η ιστοσελίδα εξηγεί και με ποιο τρόπο θα αποπειραθούν να το κάνουν.

Καταρχάς, ο προπονητής Άνχελ Ρούσο ζήτησε από τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε τη διατήρηση του Σολδάνο. Αφού η παράταση του δανεισμού απαγορεύεται, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπόκα Τζούνιορς θα προτείνει στον Ολυμπιακό την αγορά ενός ποσοστού από τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ