Ο Αντρέ Πίντο μίλησε για την περιπέτεια του στον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέ Πίντο μίλησε για την περιπέτεια του στον Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος στόπερ αποκάλυψε το λόγο που τέθηκε εκτός ομάδας το καλοκαίρι του 2013!

Ο Αντρέ Πίντο φόρεσε τα πράσινα το καλοκαίρι του 2012, αλλά έμεινε μόλις 1,5 χρόνο στην Αθήνα, Γιατί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος τον επέλεξε  έφυγε μετά από λίγους μήνες και ο Πίντο σταδιακά παραγκωνίστηκε, παίζοντας 22 παιχνίδια τη σεζόν 2012-2013. Εν τέλει, το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβαν το δίδυμο Νταμπίζας και Αναστασίου και ο Πίντο τέθηκε εκτός ομάδας.

Μετά από μερικούς μήνες ο Πίντο πήρε μεταγραφή στη Μπράγκα, με προπονητή τον Φερέιρα και σε σημερινή (2/5) συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «Maisfutbol» αποκάλυψε ότι η περιθωριοποίηση του στο ρόστερ δεν αφορούσε την άποψη των Νταμπίζα-Αναστασίου, αλλά μία διαφωνία του με τη διοίκηση:

“Για έξι μήνες ήμουν με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σε νομική διαμάχη και μου επέτρεπαν μόνο να προπονούμαι και όχι να παίζω. Ήμουν σε νομική διαμάχη γιατί ενώ είχα να πληρωθώ αρκετούς μήνες, η διοίκηση μου ζήτησε να υπογράψω ένα έγγραφο πως όλα είναι εντάξει με τις πληρωμές.

Έπρεπε να στείλουν το έγγραφο στην UEFA για την αδειοδότηση, αλλά εγώ δεν ήθελα να το υπογράψω γιατί είχαν αρχίσει τα προβλήματα. Ήθελα να διασφαλίσω τα δικαιώματα μου, αλλά αγωνιστικά είχα ένα κενό έξι μηνών που ήμουν εκτός δράσης.

Αυτό μου κόστισε γιατί πήρα μεταγραφή στη Μπράγκα χωρίς να έχω ρυθμό. Η ομάδα είχε υποχρεώσεις και ένα σύνολο είχε καθιερωθεί, οπότε εγώ ήταν δύσκολο να παίξω. Αλλά το ήξερα και οι άνθρωποι της Μπράγκα μου είχαν πει ότι δεν με θέλουν μόνο για έξι μήνες, αλλά μακροπρόθεσμα, για αυτό και είχα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ