Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού

Στην τελική ευθεία από σήμερα η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, που είναι πολύ σημαντικό για την επίτευξη των στόχων τους.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου γνωρίζει οτι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους πρωταθλητές, όμως, θέλει τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα για την δεύτερη θέση αλλά και την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο προπονητής του Άρη περιμένει οτι και ο Δημήτρης Μάνος θα καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε και θα ενσωματωθεί σήμερα στις προπονήσεις.

Τα διλήμματα του Μάντζιου

Τις τελικές του δοκιμές σε οτι αφορά το βασικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναμένεται να κάνει από σήμερα ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα διατηρήσει τον Γκάνεα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής ή αν θα επιστρέψει ο Σάκιτς.

Ακόμα, ο Μπεναλουάν, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, διεκδικεί τη θέση του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η θέση του Σάσα στα αμυντικά χαφ, με παρτενέρ έναν εκ των Ματίγια ή Τζέγκο. Ο Μπερτόλιο θα είναι σίγουρα ένα από τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, ενώ σε περίπτωση που ο Μάνος δεν μπορεί να αγωνιστεί για 90 λεπτά, τότε θα ξεκινήσει ένας εκ των Σίλβα ή Ματέο Γκαρσία και στη κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μανσίνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ