«Τελικός» για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

«Τελικός» για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση απόψε (19:30, Novasports 2) για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague και υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο από τα δυο σερί ματς στη Λεωφόρο. Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στους Αρκάδες είναι σαν τελικός, αφού θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για μια θέση στην πρώτη τετράδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Ράσταβατς που ακόμη δεν έχει πάρει νίκη στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης. Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του, ενώ δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα, δοκιμάζοντας πολλά σχήματα και αρκετά πρόσωπα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό αποτελεί η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι τραυματίας και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πέρα από τον Έλληνα επιθετικό, από την αποστολή αποκλείστηκαν και ο Μπουζούκης και ο Κουρμπέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ