Ο θάνατος σου, η ζωή μου στο ΟΑΚΑ

Ο θάνατος σου, η ζωή μου στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (21:30) για την 7η αγωνιστική των play off της Super League σε ένα ακόμη ντέρμπι δικεφάλων.

Ντέρμπι δικεφάλων απόψε στο ΟΑΚΑ (21:30), με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Μία εβδομάδα μετά τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι δύο ομάδες αναμετρώνται και πάλι, αυτή τη φορά με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Για την ΑΕΚ ο αγώνας έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς η Ένωση ψάχνει μία βαθμολογική και ψυχολογική «ανάσα», την οποία θα της έδινε μία ενδεχόμενη νίκη στο αποψινό ντέρμπι.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ, εκτός είναι οι Μάνταλος, Μαχαίρας και φυσικά οι Σιμόες, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Λάτσι, Ραντόνια αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος…

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θέλει να χτίσει πάνω στην τελευταία του νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καγκάβα, Κρέσπο Ελ Καντουρί, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή του Ίνγκασον στο αρχικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ