Μπόλονι: «Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»

Μπόλονι: «Ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»

Πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να επικρατήσει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι.

Στις ικανότητες της ομάδας του στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στους Αρκάδες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του Κουρμπέλη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: « Όπως όλοι οι αγώνες είτε της κανονικής διάρκειας είτε των πλέι οφ είναι με ένταση. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε τις κατάλληλες απαντήσεις όπως κάνουμε πριν απ΄όλα τα ματς».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα τον Αστέρα Τρίπολης: « Υπάρχουν και τέτοιου είδους ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλα τα ρεκόρ βέβαια γίνονται για να καταρρίπτονται. Το σκεφτόμαστε και ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές ελλείψεις: « Το πρωτάθλημα είναι σκληρό. Έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό χάσει τον Κουρμπέλη, που κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως ήταν όταν έπαιζε. Βέβαια, η ομάδα αναπτύχθηκε όλο αυτόν τον καιρό.

Εννοείται ότι περιμένουμε την επιστροφή του Κουρμπέλη όσο πιο σύντομα γίνεται. Η ομάδα μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα απέδειξε ότι είναι ικανή και μπορεί να παρουσιάσει και να εμφανίσει ένα σύνολο καλά ραμμένο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ