Κούτρης : «Νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα»

Κούτρης : «Νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για να ξαναμπούμε στο πρωτάθλημα»

Ο Λεονάρντο Κούτρης ανέφερε πως όλοι στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι για νίκη μέσα στην Τούμπα, που θα τους ξαναβάλει στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην Real News, ο Λεονάρντο Κούτρης έδωσε μια πρώτης τάξεως εικόνα για το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στις τάξεις των Πειραιωτών πιστεύουν πως μια νίκη θα τους βάλει και πάλι στην εξίσωση του πρωταθλήματος παρά τις πολλές πρόσφατες βαθμολογικές απώλειες και σύμφωνα με τον νεαρό αριστερό μπακ, όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για κάτι καλό, σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κούτρης:

«Είναι ένα δύσκολο ματς, από το οποίο πάντως καλούμαστε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες αγωνιστικές χάσαμε αρκετούς βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι μέσα από αυτό το ματς μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Ο αντίπαλός μας έχει ένα νικηφόρο σερί, παίζει μπροστά στον κόσμου του, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει από την πλευρά μας για να φτάσουμε στη νίκη.

Έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας για τη σημασία αυτού του αγώνα και ελπίζω να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας. Όλοι θέλουν νίκες σε τέτοια ματς. Είναι και το γόητρο που παίζει μεγάλο ρόλο. Έχουμε παρακολουθήσει και αναλύσει τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τα δυνατά του σημεία. Δεν ξεχνάμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου πήραμε τη νίκη, τώρα θέλουμε να τις διπλασιάσουμε και ειδικά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

Τέτοια ματς χρειάζονται μεγάλη προσοχή, δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, ούτε να επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα. Περιμένουμε, άλλωστε, και την απόφαση για την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών και μία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ μπορεί να μας ξαναβάλει στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Τότε θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ