Βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ έβαλε φωτιά στην… Αθήνα

Βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ έβαλε φωτιά στην… Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ανέβηκε δεύτερος και βρίσκεται στο +2 από τον τρίτο Αρη - Με την πλάτη στον τοίχο η Ενωση, η οποία την Κυριακή (9/5) θα παίξει στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό τα… ρέστα της για την τέταρτη θέση.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για τη δεύτερη θέση πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να επικρατεί με 2-1 της ΑΕΚ, χάρη στα γκολ των Κρμέντσικ (47’) και Σβαμπ (50’).

Οι Ασπρόμαυροι πήραν το τρίποντο της νίκης στο ντέρμπι με τους Κιτρινόμαυρους, έφτασαν τους 61 πόντους και βρίσκονται στη δεύτερη θέση και στο +2 από τον Αρη (59β.). Οι Κίτρινοι νωρίτερα έμειναν στο 1-1 με τον Ολυμπιακό και μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ έπεσαν στην τρίτη θέση.

Στην τέταρτη είναι η ΑΕΚ με 55 πόντους, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην 5η με 52 και τον Αστέρα στην έκτη με 46. Στην κορυφή και έχοντας τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Η επόμενη αγωνιστική (8η) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (9/5), με τον ΠΑΟΚ στις 15:00 να υποδέχεται τον Αρη, τον Ολυμπιακό στις 17:15 να αγωνίζεται εκτός έδρας στην Τρίπολη και τον Παναθηναϊκό στις 19:30 να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και την Κυριακή θα παίξουν τα… ρέστα τους θα παίξουν τα… ρέστα τους απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 4η θέση και την έξοδο στο UEFA Conference League.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Άρης – Ολυμπιακός 1-1
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-2
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 83
2. ΠΑΟΚ 61
3.Αρης 59
4.ΑΕΚ 55
5.Παναθηναϊκός 52
6.Αστέρας Τρίπολης 46

H επόμενη (8η) αγωνιστική

Κυριακή 9 Μαΐου

ΠΑΟΚ – Άρης (15:00)
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (17:15)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ