Ο Ολυμπιακός και ο Ανάγιο «Τούρμπο» Ιβουάλα (Vids)

Ο Ολυμπιακός και ο Ανάγιο «Τούρμπο» Ιβουάλα (Vids)

Οι Νιγηριανοί αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο διεθνή Νιγηριανό εξτρέμ Ιβουάλα, που... κυκλοφορεί με το παρατσούκλι «Τούρμπο».

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί ποδοσφαιριστές σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Ωστόσο, μια είδηση που προέκυψε από το Βέλγιο και τη Νιγηρία, σχετικά με το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της αφρικανικής χώρας, μάλλον μοιάζει λίγο ακραία. Ωστόσο, στις μεταγραφές κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Avenir», αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός, η Εουπεν (Βέλγιο) και η Ελτσε (Ισπανία), είναι οι τρεις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νιγηριανιύ εξτρέμ Ανάγιο Ιβουάλα. Ποδοσφαιριστή 22 ετών (20/03/1999), που αγωνίζεται στην ομάδα Ενιγιάμπα Αμπα, ομάδα της 1ης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Νιγηρίας.

Ο Ιβουάλα, ο οποίος… κυκλοφορεί με το παρατσούκλι «Τούρμπο» στην πατρίδα του λόγω της έκρηξης και της ταχύτητάς του, έχει 24 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, ενώ τον Μάρτιο κλήθηκε στην εθνική ομάδα Ανδρων της Νιγηρίας, κάνοντας το ντεμπούτο του, στα παιχνίδια με αντίπαλο το Μπενίν και το Λεσότο, αγωνιζόμενος συνολικά 13 λεπτά.

Δημοσίευμα από τη Νιγηρία αναφέρει ότι ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί παίκτη-κλειδί της ομάδας του στην πορεία της στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου. Επίσης, αναφέρεται πως «η τιμή πώλησης του παίκτη είναι 1.000.000 € και η Εουπεν εμφανίζεται έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Με τον Ολυμπιακό και την Ελτσε να παρακολουθούν την υπόθεση»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΒΟΥΑΛΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ