Ολυμπιακός: Πλέι οφ, Κύπελλο και… Πρέμιερ Λιγκ

Ολυμπιακός: Πλέι οφ, Κύπελλο και… Πρέμιερ Λιγκ

Το… τριπλό ταμπλό του Ολυμπιακού για την σεζόν που τελειώνει και αυτή που αρχίζει.

Δεν είχε λόγο να μην είναι ευχαριστημένος ο Πέδρο Μαρτίνς από την εικόνα της ομάδας στο Βικελίδης. Με μια ενδεκάδα… πειραματική καθώς αγωνίστηκαν πολλά νέα πρόσωπα μαζί, πολλοί παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ή δεν ήταν φέτος στην «πρώτη γραμμή», ο Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος, έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που «καιγόταν» για το τρίποντο. Από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και μετά ο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες, κάνει πειράματα, τσεκάρει συστήματα, παίκτες και βάζει στα βαθιά πιτσιρίκια με μέλλον όπως ο Καλογερόπουλος.

Κάτι που θα συνεχίσει να κάνει θέλοντας έτσι, σε ένα δυνατό επίπεδο, να τεστάρει όλο και περισσότερα πράγματα εν όψει της νέας σεζόν. Γιατί μπορεί ο Μαρτίνς να έχει πάρει τις αποφάσεις του σε πολύ μεγάλο ποσοστό για την επόμενη χρονιά όμως πολλές φορές η τελευταία εντύπωση μετράει

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα και ο Μαρτίνς ετοιμάζει ξανά να μοιράσει χρόνο σε παιδιά που δεν ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Είναι και το τελευταίο ματς πριν το γκραν φινάλε του Ολυμπιακού. Ακολουθεί άλλωστε το ματς – φιέστα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στις 12 Μαΐου, ο τελευταίος αγώνας των πλέι οφ με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο και ο τελικός της 22ας Μαΐου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Τρία ματς για… 3Χ3 στον Ολυμπιακό με κυριότερο βεβαίως όπως καταλαβαίνετε όλοι το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός που θα συνεχίσει να έχει το «σώμα» του σε διπλό ταμπλό και το μυαλό του σε τριπλό. Πλέι οφ, Κύπελλο και… Πρέμιερ Λιγκ.

Όσο σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι να κλείσει θριαμβευτικά, με νταμπλ, μια έτσι και αλλιώς επιτυχημένη σεζόν, άλλο τόσο είναι σημαντικό για την έναρξη της επόμενης να μπορέσει να διατηρήσει τα «εφόδια» που έχει κερδίσει ο ίδιος με το «σπαθί» του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «καραμπόλες» έως τώρα δεν τον έχουν ευνοήσει πλήρως, αν και ακόμη και τώρα το πιθανότερο είναι πως θα κάτσει το καλό σενάριο. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να τον… βοηθήσει η Τσέλσι και αν όχι αυτή τότε οπωσδήποτε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να το σηκώσει η Σίτι.

Για αυτό και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η προσοχή του Μαρτίνς και των ερυθρολεύκων δεν θα είναι στραμμένη μόνο στον Αστέρα αλλά και στο Μάντσεστερ όπου σε ένα… πρώτο τελικό οι δύο φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ αναμετρώνται για την Πρέμιερ Λιγκ. Το Σάββατο στις 7.30μμ η Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι και εδώ ο Ολυμπιακός είναι φουλ με τους μπλε του Λονδίνου. Και αν την ίδια μέρα η Λιντς νικήσει την Τότεναμ και την Κυριακή η Έβερτον την Γουεστ Χαμ ακόμη καλύτερα.

Είναι άλλωστε οι δύο βασικές ομάδες που κυνηγούν την Τσέλσι για να της πάρουν την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βάζοντας τον Ολυμπιακό στα δύσκολα του καλοκαιριού. Τον Ολυμπιακό που έτσι και αλλιώς θα συνεχίσει να βλέπει Πρέμιερ Λιγκ μέχρι το φινάλε κατά πάσα πιθανότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ