Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ιωαννίδης και Σάντσες, θεραπεία για Μαουρίτσιο και Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ιωαννίδης και Σάντσες, θεραπεία για Μαουρίτσιο και Αϊτόρ

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Ιωαννίδη και Σάντσες να προπονούνται κανονικά, αλλά τους Μαουρίτσιο και Αϊτόρ να ακολουθούν θεραπεία. Ατομικό για τον Νιάς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των play off της Superleague, όπου θα κρίνει την έξοδο στην Ευρώπη για το τριφύλλι, που ψάχνει μόνο νίκη.

Ο Λάζλο Μπόλονι καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την Ένωση, ενώ στη σημερινή προπόνηση είχε δυο ευχάριστα νέα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους Φώτη Ιωαννίδη και Φακούντο Σάντσες να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεση του για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Από την άλλη όμως ο Σεχ Νιάς έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ οι Μαουρίσιο, Αϊτόρ έκαναν θεραπεία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή περιλάμβανε παιχνίδι δεξιοτήτων και διπλό στο μισό γήπεδο ενώ όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης συμμετείχαν μόνο στο πρώτο μέρος της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ