Χειρουργήθηκε στη μέση ο Μπα από ειδικό νευροχειρουργό

Χειρουργήθηκε στη μέση ο Μπα από ειδικό νευροχειρουργό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του Ουσεϊνού Μπα στη Γαλλία, για να ξεπεραστεί το πρόβλημα στη μέση του.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ουσεϊνού Μπα για αρκετές εβδομάδες. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός των Ερυθρόλευκων μετέβη στη Γαλλία και υποβλήθηκε σε χειρουργηθεί επέμβαση στη μέση, από ειδικό νευροχειρουργό, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση (μεταξύ 5ου και 6ου σπονδύλου) από την περασμένη περίοδο. Μάλιστα, αυτό το πρόβλημα είχε θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με τη Γουλβς, αλλά είχε αντιμετωπιστεί. Ωστόσο φέτος τα περιστατικά έγιναν πιο έντονα, με αποκορύφωμα τη μη παρουσία του στο πρώτο παιχνίδι με την Αρσεναλ.

Ο Μπα έκανε θεραπείες και προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα συντηρητικά και με θεραπείες, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ετσι, μετά και από τις σχετικές εξετάσεις, αποφασίστηκε να μεταβεί στη Γαλλία και να υποβληθεί σε επέμβαση από ειδικό νευροχειρουργό, ο οποίος αποκατέστησε το πρόβλημα στη μέση του Σενεγαλέζου στόπερ.

Σαφής χρονικός ορίζοντας για το πότε θα επιστρέψει στη δράση δεν υπάρχει, ωστόσο, στον Πειραιά ευελπιστούν ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Καθώς το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ