«Ο Φαμπιάνο έριξε πόρτα στην ΑΕΚ»

«Ο Φαμπιάνο έριξε πόρτα στην ΑΕΚ»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, Αντρέας Λουγκρίδης, μίλησε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαμπιάνο και αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος το πήρε πάνω του και είπε «όχι» στην Ένωση.

Στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Φαμπιάνο αναφέρθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ομόνοιας και αποκάλυψε ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας απάντησε αρνητικά.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέας Λουγκρίδης σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «protathlima.cyprustimes» ανέφερε ότι η Ένωση είχε ενδιαφερθεί πραγματικά για την περίπτωση του 33χρονου γκολκίπερ, όμως ο ίδιος δεν ήθελε να αφήσει την Ομόνοια.

«Υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον από την ΑΕΚ τον Ιανουάριο, αλλά έχει αγαπήσει τόσο πολύ τον σύλλογο που η απάντηση ήταν εξ ολοκλήρου δική του και ήταν όχι. Δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα στην μέση της σεζόν. Την μεταγραφή από ότι γνωρίζω την έχει κόψει ο Φαμπιάνο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Φαμπιάνο επιθυμεί να παραμείνει στην Ομόνοια, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο:

«Δεν σας κρύβω πως έχω μιλήσει μαζί του για αυτό το κομμάτι γιατί υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ Αθηνών και συζητήσαμε για να ξέρουμε και εμείς πως προχωρούμε. Μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο αλλά αν κάποιος θέλει να φύγει δεν τον κρατάς με το ζόρι.

Ο ίδιος μου έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην ομάδα μέχρι να τελειώσει την καριέρα του. Από εκεί και πέρα όμως όλα θα εξαρτηθούν από το ποιες προτάσεις θα έρθουν. Αντιλαμβάνεστε πως αν έρθει μια πρόταση με πολλαπλάσια λεφτά θα είναι πιο σωστό για τον ίδιο και την οικογένεια του να αποχωρήσει.

Γιατί αντιλαμβάνεστε πως δεν θα μπορούμε να καλύψουμε ένα τεράστιο ποσό, υπάρχουν κάποια στάνταρ για την ομάδα μας για το μπάτζετ.

Επίσης κάτι που παίζει ρόλο για τον ίδιο, επειδή ξέρει πως έχει ακόμη 2-3 χρόνια ποδοσφαιρικής ζωής, πρωταρχικός στόχος είναι να παίζει. Άρα όποια ομάδα και αν τον προσεγγίσει θα πρέπει να ξέρει πως θα αγωνίζεται, δεν θέλει να πάει κάπου και να είναι αναπληρωματικός.

Στο τέλος είναι δική του η απόφαση και του συλλόγου γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Σίγουρα έχουμε πρόθεση να του ανανεώσουμε για πολλά ακόμη χρόνια. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμάς και τον Φαμπιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ