Τελευταία σύσκεψη ασφαλείας στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με μπηχτές και καυτούς διαλόγους

Τελευταία σύσκεψη ασφαλείας στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με μπηχτές και καυτούς διαλόγους

To10.gr σας μεταφέρει τις τελευταίες λεπτομέρειες από τη Θεσσαλονίκη, πριν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Πριν από λίγη ώρα έλαβε χώρα η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι ΠΑΟΚΟλυμπιακός. Η συνάντηση διεξάγεται στην Τούμπα, με την παρουσία όλων των αρμοδίων, με σκοπό να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης, αλλά και το πλάνο για την ασφαλή άφιξη, παρουσία και αναχώρηση φιλοξενούμενων και διαιτητών από το γήπεδο του Δικεφάλου.

Από πλευράς γηπεδούχων στη σύσκεψη έδωσαν το παρών ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Δικεφάλου, Ηλίας Γεροντίδης και ο υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων και πρώην βοηθός διαιτητή, Δημήτρης Σαραϊδάρης. Από τον Ολυμπιακό παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς και ο υπεύθυνος ασφαλείας Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Επίσης, στη συνάντηση έδωσε το παρών ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κομίνης, ο υπεύθυνος αξιωματικός για τα μέτρα τάξης από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονικής, εκπρόσωποι της πυροσβεστικής και της Λίγκας.

Το κλίμα στη σύσκεψη ήταν καλό, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, να απαιτούν από τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει πολιτισμένες συνθήκες αγώνα, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα του Καραϊσκάκη από πλευράς Πειραιωτών.

Οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών είχαν διάθεση για πλάκα. Με Σάββα Θεοδωρίδη να πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της πειραιώτικης ΠΑΕ, είπε με νόημα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε κάποτε να φτάσετε τον Αρη, αλλά δεν έχετε πάρει κανένα πρωτάθλημα ακόμα. Επίσης για να καταλαβαίνουμε και τα μεγέθη, εμείς 3ο πρωτάθλημα πήραμε το 1934, τι να μας πείτε εμάς; Σας είπα ασχοληθείτε με τον Άρη, μήπως τον φτάσετε».

Εκείνη τη στιγμή στην κουβέντα παρενέβη ο κ. Σαραϊδάρης, ο οποίος τόνισε από την πλευρά πως: «Εγώ έγινα ΠΑΟΚ για την αδικία, όχι για τους τίτλους»! Με τον Κώστα Καραπαπά να του απαντάει δηκτικά: «Αυτά δεν μας τα έλεγες Σαραϊδάρη όταν ήσουν διαιτητής και όταν όριζες διαιτητές, τώρα μας τα λες»! Με τη συζήτηση να παίρνει «φωτιά», που όμως έσβησε γρήγορα, καθώς το ζητούμενο της σύσκεψης ήταν άλλο

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στη Θεσσαλονίκη βρέχει καταρρακτωδώς αυτή την ώρα, κάτι που εάν συνεχιστεί αναμένεται να δυσκολέψει πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Αν και είναι δεδομένο ότι ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς το αποστραγγιστικό σύστημα λειτουργεί εξαιρετικά.

Σάββας Θεοδωρίδης και Κώστας Καραπαπάς αποχωρούν από την Τούμπα μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

Σάββας Θεοδωρίδης και Κώστας Καραπαπάς αποχωρούν από την Τούμπα μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης… Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://to10.gr/podosfero/superleague/154976/teleftea-syskepsi-asfalias-stin-touba-prin-nterbi/

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ