Μπράτσος: «Είχαμε έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ…»

Μπράτσος: «Είχαμε έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ…»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ αλλά και για τον Τάσο Δουβίκα.

Ο Βόλος νίκησε με 3-1 την ΑΕΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του και την έστειλε και μαθηματικά στη Superleague 2. Ο Κώστας Μπράτσος που έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην ομάδα της Μαγνησίας σε δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στο τρίποντο, αλλά και στον Τάσο Δουβίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Βόλου. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, βλέπω την προσπάθεια τους από την αρχή της χρονιάς, δουλεύουν σκληρά και αξίζουν τέτοιο φινάλε».

Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσουμε την ΑΕΛ γιατί δεν το είχαμε κάνει ποτέ. Έχουμε κερδίσει όλες τις ομάδες των πλέι άουτ εκτός από την ΑΕΛ. Θα πάμε να κάνουμε ακόμα ένα παιχνίδι με το ίδιο στυλ.

Απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή στο Βόλο. Είναι μια ομάδα που έχει ηγέτη που γνωρίζει ποδόσφαιρο είναι δίπλα στην ομάδα, έχει άποψη και θέλουμε η εικόνα της ομάδας να καθρεπτίζει την προσωπικότητα του ηγέτη της».

Για τον Δουβίκα: «Ο Δουβίκας είναι ένα παιδί που φεύγαμε από την προπόνηση και τον βλέπαμε να μοχθεί. Όλα αυτά που πέτυχε έγιναν και με την αιγίδα τον συμπαικτών του όλα τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική σεζόν και βοήθησαν τον εαυτό τους και την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ