Οι δύο σκέψεις του Χιμένεθ και το ερωτηματικό για τον Μάνταλο

Οι δύο σκέψεις του Χιμένεθ και το ερωτηματικό για τον Μάνταλο

Τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού ενόψει Παναθηναϊκού.

Έτσι όπως τα κατάφερε η ΑΕΚ, το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αποκτά χαρακτήρα «τελικού». Η Ένωση δεν έχει περιθώριο ήττας, καθώς σε ένα τέτοιο σενάριο μπλέκει επικίνδυνα αναφορικά με την έξοδό της στην Ευρώπη. Αντίθετα με νίκη καθαρίζει μια και καλή τη δουλειά.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν για ακόμα ένα ματς να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες. Ο Λιβάι Γκαρσία όπως αναμενόταν δεν είναι στην αποστολή. Αντίθετα, ο Πέτρος Μάνταλος έσφιξε τα δόντια, προπονήθηκε κανονικά και θα ενισχύσει την αποστολή της ΑΕΚ. Μένει να φανεί αν είναι σε θέση και να ξεκινήσει το ματς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα είναι διαθέσιμος και η παρουσία του προσφέρει μία ακόμα ποιοτική λύση για την ΑΕΚ, σε ένα ματς που «καίει». Ένα ματς που ο αρχηγός της Ένωσης δεν γινόταν να χάσει, παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε πως το 3-5-2 δεν λειτούργησε όπως περίμενε στα προηγούμενα ματς και έτσι προσανατολίζεται να επαναφέρει το 4-3-3. Ένα σχήμα που έχει δουλέψει περισσότερο η ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Αθανασιάδη, στην άμυνα τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Λόπες, στο κέντρο τους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο και έναν εκ των Μάνταλου, Σάκχοφ, στα άκρα τους Τάνκοβιτς, Αλμπάνη και στην κορυφή τον Ανσαριφάρντ.

Μια θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Κρστίτσιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μιτάι, μιας και ακόμα ο Χιμένεθ δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα. Στο «κάδρο» υπάρχει πάντα και η επιλογή με τριάδα στην άμυνα. Σε αυτό το σενάριο θα μείνει εκτός ο Αλμπάνης, με τον Νεντσελτσιάρου να έρχεται στα στόπερ δίπλα στους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ