Ολυμπιακός: Η Ιταλία, ο Μπαλντέ, ο Τραμονί και ο Ινσίνιε

Ολυμπιακός: Η Ιταλία, ο Μπαλντέ, ο Τραμονί και ο Ινσίνιε

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει προς την ιταλική αγορά και ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έριχνε το βάρος του στην αγορά της Πορτογαλίας και σε αυτή της Γαλλίας κατά κύριο λόγο όσον αφορά τις μεταγραφικές του αναζητήσεις, αλλά πλέον είναι έτοιμος να… ανοιχτεί και σε άλλα πρωταθλήματα.

Ένα απ’ αυτά, όπως αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», είναι το πρωτάθλημα της Ιταλίας. Και μάλιστα είναι πιθανό να βρεθεί εκεί ο Φρανσουά Μοντέστο ώστε να παρακολουθήσει αλλά και να μιλήσει με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από τη συγκεκριμένη χώρα. Με τα πρώτα ονόματα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Κεϊτά Μπαλντέ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αγωνίζεται στη Σαμπντόρια με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, με τη ρήτρα αγοράς του να φτάνει στα δέκα εκατομμύρια ευρώ και να κάνει απαγορευτική τη συνέχεια της καριέρας του στην ιταλική ομάδα.

Το άλλο όνομα είναι αυτό του Ματέο Τραμονί, του Γάλλου εξτρέμ της Κάλιαρι ο οποίος είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, στον Μοντεστό έχει προταθεί και το όνομα του Ρομπέρτο Ινσίνιε. Του αδερφού του σταρ της Νάπολι, Λορένσο Ινσίνιε, ο οποίος παίζει στην Μπενεβέντο και είναι επίσης εξτρέμ.

Φέτος έχει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε 28 παιχνίδια στη Serie A και το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ