ΑΕΚ: Ο Μάνταλος έβαλε τέλος σε τρία αρνητικά σερί στη Λεωφόρο

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος έβαλε τέλος σε τρία αρνητικά σερί στη Λεωφόρο

Το γκολ του Πέτρου Μάνταλου στη Λεωφόρο εκτός από τη νίκη στην ΑΕΚ και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έβαλε τέλος και σε τρία αρνητικά σερί της Ένωσης.

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό με 1-0 και σκόρερ τον Πέτρο Μάνταλο και εξασφάλισε δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play off της Superleague το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός και αρχηγός της Ένωσης έβαλε τέλος σε μία σειρά από αρνητικά σερί, καθώς σκόραρε για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη σε ντέρμπι με το τριφύλλι.

Ο Μάνταλος μετά από 15 συμμετοχές απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν είχε σκοράρει, κατάφερε να βρει δίχτυα μετά τις 13 Απριλίου, από την εποχή που ήταν παίκτης της Ξάνθης. Παράλληλα, η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά σε ντέρμπι μετά από 16 αγώνες. Η προηγούμενη ήταν και πάλι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με σκορ 3-1 στο ΟΑΚΑ για τα περσινά πλέι οφ στο ΟΑΚΑ (12/7/2020), ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν 6 ισοπαλίες και 10 ήττες για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακόμα με το γκολ του Μάνταλου μπήκε τέλος στην αρνητική παράδοση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Η προηγούμενη νίκη της «Ένωσης», σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν πριν από είκοσι χρόνια και δύο μέρες: στις 7 Μαΐου 2001, πάλι με 1-0 και σκόρερ τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τέλος, στο χθεσινό ματς η ΑΕΚ κράτησε ανέπαφη την εστία της και νίκησε σε ντέρμπι από τις 9 Φεβρουαρίου, όταν είχαν επικρατήσει με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ