ΑΕΚ : Με γεμάτες τσέπες και εξτρά κίνητρο για το νταμπλ!

ΑΕΚ : Με γεμάτες τσέπες και εξτρά κίνητρο για το νταμπλ!

Το μπόνους των 850.000 ευρώ που έχει ήδη μοιραστεί στους παίκτες της ΑΕΚ, το πριμ-μαμούθ που τους περιμένει σε περίπτωση κατάκτησης του νταμπλ και το «στοίχημα» με τον Μελισσανίδη για την πρόκριση που… επανήλθε

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε απόλυτα πετυχημένα την πορεία της στην Ευρώπη και πλέον επικεντρώνεται στους εγχώριους στόχους της. Που περιλαμβάνουν πρωτάθλημα και κύπελλο, τα οποία, όπως τόνισε και ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του, πρέπει να γίνουν… κιτρινόμαυρα. Η προοπτική του νταμπλ είναι αναμφίβολα μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, που ωστόσο έχουν και έναν επιπλέον λόγο για να τα δώσουν όλα ώστε να πετύχουν τους δύο πολύ μεγάλους στόχους.

Αυτός δεν είναι άλλος από τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν σε αυτό το ενδεχόμενο, μιας και οι πληροφορίες από to10.gr θέλουν να προβλέπεται πριμ που φτάνει βάσει του εσωτερικού κανονισμού στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Μιλάμε όπως γίνεται αντιληπτό για ένα πολύ σημαντικό μπόνους, που δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους Κιτρινόμαυρους ώστε να τα δώσουν όλα για το νταμπλ και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χρήματα, που θα προστεθούν σε αυτά που έχουν ήδη καταβληθεί ως πριμ στους παίκτες της ΑΕΚ από την διοίκηση της ομάδας και τα οποία, έχουν φτάσει μέχρι τώρα, στις 850.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αφορά στην είσοδο στους ομίλους του Europa League (500.000 ευρώ), στην ανατροπή επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με εκείνο το επικό 3-2 (200.000 ευρώ), αλλά και στις διαδοχικές νίκες επί των Ερυθρόλευκων σε κύπελλο και πρωτάθλημα (150.000 ευρώ). Με τα δύο τελευταία πριμ μάλιστα να έρχονται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη χωρίς να προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό. Σε μια κίνηση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ με στόχο να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το υπόλοιπο και πλέον καθοριστικό κομμάτι της σεζόν.

Αυτές οι 850.000 ευρώ έχουν ήδη μοιραστεί στους παίκτες της ΑΕΚ που πάνε με… γεμάτες τσέπες στην τελική ευθεία της χρονιάς. Στοχεύοντας μεταξύ άλλων στο να εκτοξεύσουν αυτό το ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μιας και το πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του νταμπλ φτάνει κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο «κάδρο» υπάρχουν και οι 300.000 ευρώ από το… στοίχημα που είχε βάλει προς τους παίκτες ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το συγκεκριμένο ποσό προβλεπόταν από τον εσωτερικό κανονισμό ως μπόνους για την πρόκριση από τους ομίλους. Λίγο πριν τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έκανε μια αντιπρόταση προς τους ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λάβουν 1 εκατομμύριο ευρώ εφόσον αποκλείσουν και τους Ουκρανούς. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουν τις 300.000 ευρώ.

Στοίχημα που αποδέχθηκαν οι παίκτες και που… έχασαν. Ωστόσο, νωρίτερα, κατά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, μεταφέρθηκε προς τους παίκτες, πως αυτό το ποσό, θα προστεθεί στο πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκτοξεύοντας έτσι το συνολικό ποσό που θα καρπωθούν οι Κιτρινόμαυροι εφόσον κατακτήσουν το νταμπλ, πάνω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ