Παναθηναϊκός: Έδιωξε δυο προπονητές σε μια σεζόν 8 χρόνια μετά…

Παναθηναϊκός: Έδιωξε δυο προπονητές σε μια σεζόν 8 χρόνια μετά…

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι γύρισε 8 χρόνια πίσω, καθώς το 2013 ήταν η τελευταία φορά που είχε αλλάξει μέσα σε μια σεζόν τουλάχιστον δυο προπονητές.

Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο με 1-0, καθώς απέτυχε να πετύχει τον στόχο της επιστροφής στην Ευρώπη και της πρώτης τετράδας. Οι πράσινοι… μένουν Ελλάδα για τέταρτη σερί σεζόν και όπως είναι λογικό ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος είναι ο δεύτερος που απολύεται μέσα στη χρονιά από το τριφύλλι.

Το περασμένο φθινόπωρο ήταν ο Ντάνι Πογιάτος που είχε απολυθεί από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ η αποχώρηση Μπόλονι γύρισε τον σύλλογο 8 χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο 2013, όταν ήταν η τελευταία φορά που έδιωξε τουλάχιστον δυο προπονητές σε μια σεζόν.

Το 2013 ο Παναθηναϊκός είχε αλλάξει τέσσερις προπονητές, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αποχωρεί τον Νοέμβριο και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να αναλαμβάνει μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ από εκεί και πέρα ήρθε ο Φάμπρι που επίσης αποχώρησε και ανέλαβε ο Βονόρτας προτού πάρει τα ηνία του τριφυλλιού ο Γιάννης Αναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ