ΠΑΟΚ: Αφήνει το Ροστόφ και έρχεται στην Ελλάδα ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Αφήνει το Ροστόφ και έρχεται στην Ελλάδα ο Σαββίδης

Μετά από πολλούς μήνες στο μακρινό Ροστόφ, ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο για να «τρέξει» τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ.

O Ιβάν Σαββίδης εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στη Ρωσία και το Ροστόφ και ασχολείται μέσω Skype με θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη πως είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ακούστηκε έντονα πως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, όμως δεν φαίνεται εφικτό και πρόκειται για ένα σενάριο που δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Παρόλα αυτά όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, ο Σαββίδης θα έρθει στη χώρα μας αλλά περίπου στα μέσα Ιουνίου προκειμένου να «τρέξει» τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν, αλλά και να έχει συζητήσεις με τους συνεργάτες του και φυσικά τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ιβάν λοιπόν δεν θα βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στο ΟΑΚΑ θα είναι ο Γιώργος Σαββίδης για να δει από κοντά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ