Άρης: Τα λέει με Μάντζιο ο Καρυπίδης, για το 2/2 με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Άρης: Τα λέει με Μάντζιο ο Καρυπίδης, για το 2/2 με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται να βρεθεί στο Ρύσιο για να τα πει με τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες, αλλά και για να ζητήσει το 2/2 στα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να βρεθεί στη σημερινή προπόνηση του Άρη στο Ρύσιο για να τα πει με τους παίκτες και τον Άκη Μάντζιο. Ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων θα πάει με… ατζέντα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καρυπίδης θέλει να ζητήσει το 2/2 στα εναπομείναντα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι ο Άρης έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδο του στην Ευρώπη, καθώς θέλει την τρίτη θέση, αλλά και για να μην έχει καμία βάση πλέον το -6 που ακούγεται για τους κίτρινους.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος των κίτρινων δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να έχει συζήτηση και με τον Άκη Μάντζιο για θέματα της ομάδας αλλά και το δικό μέλλον του στην ομάδα, αφού ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του. Εφόσον οριστικοποιηθεί και αυτό το ζήτημα τότε οι δυο άνδρες αναμένεται να «τρέξουν» και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν που περιλαμβάνει αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ νωρίς στα προκριματικά του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ