Ο τραυματισμός του Ίβιτς στη Λεωφόρο (vid)

Ο τραυματισμός του Ίβιτς στη Λεωφόρο (vid)

Ο Όσκαρ Γκαρθία χτυπήθηκε από ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στην Τούμπα και στο μυαλό πολλών έρχεται ο τραυματισμός του Βλάνταν Ίβιτς από κουτί μπύρας στη Λεωφόρο.

Αναπόφευκτα με τα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στην Τούμπα, με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, οι περισσότεροι μπορούν να σκεφτούν τι έγινε στις 17 Μαΐου 2017 και στο ματς για τα πλέι οφ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ήταν η περίφημη αναμέτρηση, που διακόπηκε έπειτα από τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς. Ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ δέχτηκε στο πρόσωπο ένα κουτί μπύρας από την κερκίδα.

Το συμβάν σημειώθηκε στο 54ο λεπτό της συνάντησης για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ κι ενώ το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω της σύρραξης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Λεωφόρο.

Ο Σέρβος προπονητής έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο, την ώρα που ένας σεκιούριτι του γηπέδου προσπαθούσε να συνετίσει τους οπαδούς σε εκείνο το σημείο.

Ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ στο twitter δημοσίευσε και φωτογραφίες από τον Ίβιτς, την ώρα που δεχόταν πρώτες βοήθειες στα αποδυτήρια του γηπέδου από τον γιατρό του συλλόγου και από τον γιατρό του αγώνα.

Ακολούθως, ο Ίβιτς επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο με καροτσάκι και δεμένο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για περαιτέρω εξετάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ