Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και όποιος προλάβει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βλάχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας»

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι με τον Σπύρο Βλάχο να τους μιλάει εκ μέρους της διοίκησης και να κάνει λόγο για μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Τι είπαν ο Συλαϊδόπουλος και ο Κουζνέτσοφ.

Βλάχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας» | to10.gr

Αυτή την ώρα διεξάγεται η προπόνηση του Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Πριν την έναρξη του προγράμματος συγκεντρώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκ μέρους της διοίκησης ο Σπύρος Βλάχος ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και μετέφερε το μήνυμα της ιδιοκτησίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τονίζοντας τα εξής:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Τέλος, τους παίκτες αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ με τα ακόλουθα λόγια: «Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από