Η αποστολή της ΑΕΚ για Τρίπολη (Pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Τρίπολη (Pic)

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Έτοιμη για το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει στην Αρκαδία με πολλές απουσίες αφού στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ δεν βρίσκονται οι Λάτσι, Ραντόνια, Νταντσένκο, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Τσιγκρίνσκι και Ολιβέιρα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο έκανε θεραπεία. Οι Έλντερ Λόπες, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Play-Off.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ