Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Φιέστα τίτλου και… πρόβα τελικού στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Φιέστα τίτλου και… πρόβα τελικού στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη σε μια ημέρα γιορτής, αφού μετά το ματς θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και σε ένα ματς-πρόβα ενόψει τελικού.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (19:30) για την 9η αγωνιστική των play off της Superleague σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, που όμως έχει το δικό του ενδιαφέρον για δυο λόγους. Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι αναμφίβολα η φιέστα της κατάκτησης του 46ου πρωταθλήματος από τους ερυθρόλευκους μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σε μια ημέρα γιορτής, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα στεφθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια και μάλιστα με χαοτική διαφορά από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως το συγκεκριμένο ματς θα αποτελέσει μια καλή πρόβα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου σε δυο περίπου βδομάδες από σήμερα στο ΟΑΚΑ, με τις δυο ομάδες να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα και σχήματα, αλλά και να τεστάρουν τον αντίπαλο τους. Το Καραϊσκάκη μπορεί να είναι άδειο, όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού το έχουν… κατακλείσει αφού έχουν αγοράσει ήδη πάνω από 20.000 εικονικά εισιτήρια για να… βρεθούν στην κερκίδα και να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά τα πλάνα των δυο προπονητών ο Μαρτίνς σκέφτεται να επιλέξει και πάλι σχηματισμό 3-4-3, με τον Ζοσέ Σα να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα είναι οι Σεμέδο, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Στα άκρα προορίζονται οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσουκ, με τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά στα χαφ, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μπρούμα Ελ Αραμπί και έναν εκ των Φορτούνη και Βαλμπουενά, ενώ ελπίδες για το αρχικό σχήμα έχει και ο Καμαρά.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη για να κλείσει και τυπικά τη δεύτερη θέση στη σεζόν, ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, θα επιλέξει κι εκείνος σχηματισμό 3-4-3 με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Λύρατζη στην άμυνα και Ροντρίγκο και Μπάμπα στα άκρα. Στον άξονα θα είναι οι Τσιγγάρας και Αουγκούστο, ενώ πιθανότατα οι τρεις της επίθεσης να είναι οι Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ και Ουάρντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ