Γιορτή είναι για τον κόσμο, για τον Μαρτίνς είναι «πρόβα τελικού»!

Γιορτή είναι για τον κόσμο, για τον Μαρτίνς είναι «πρόβα τελικού»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης του τι περιμένει από τους παίκτες του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Θέλω να αντιμετωπίσετε το παιχνίδι σαν να είναι πρόβα τελικού. Σαν το πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει. Θέλω να δείξουμε τη δύναμη και την ποιότητα του Ολυμπιακού και να πετύχουμε μια σημαντική νίκη, σε μια σημαντική ημέρα». Τάδε έφη Πέδρο Μαρτίνς. Με αυτά τα λόγια, ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές του πως δεν θα ανεχθεί από οποιονδήποτε να μην δώσει το 100% στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις διαθέσεις του, τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στις 22 Μαΐου. Και θα είναι εξαιρετικά ακριβές εάν υποθέσει κάποιος ότι επί στην αποψινή αναμέτρηση, ο Μαρτίνς ουσιαστικά τεστάρει πρόσωπα και σχήματα, ενόψει του τελικού της επόμενης εβδομάδας. Και θέλει μόνο τη νίκη. Ξεκάθαρα και ρητά.

Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο επιλέγει να χρησιμοποιήσει τους «βασικούς» του. Τους παίκτες που θεωρεί ότι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και αυτούς που έχει στο μυαλό του ως τους «ιδανικούς» για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ετσι, με βάση τη χθεσινή δοκιμή, επαναφέρει το 3-4-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζοσέ Σα, στην 3άδα της άμυνας θα πάρουν θέση Σεμέδο, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας, ενώ στα δύο άκρα αναμένεται να ξεκινήσουν Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς έδειξε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη, με τον Καμαρά, ωστόσο, να διεκδικεί επίσης θέση. Ενώ στην τριάδα της επίθεσης «έδειξε» τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα, με έναν εκ των Ελ Αραμπί και Χασάν, στους οποίους έδωσε ίδιο χρόνο στη χθεσινή δοκιμή.

Ενας λόγος παραπάνω για τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη, η μεγάλη φιέστα που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι των Πειραιωτών, για να εορταστεί η κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος του συλλόγου. Οι Ερυθρόλευκοι θα γιορτάσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα μακριά από τον κόσμο τους, αλλά με όσα έχουν ετοιμάσει, αναμένεται να ενθουσιάσουν τους οπαδούς τους. Στον Ολυμπιακό κρατούν μυστικό το τι θα περιλαμβάνει η φιέστα, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα συνδέσουν το παρόν με το παρελθόν και την ένδοξη ιστορία. Ενώ αναμένεται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και τα 45 τρόπαια από τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το τηλεοπτικό κοινό θα απολαύσει ένα σπουδαίο οπτικοακουστικό θέαμα, αντάξιο του επιτεύγματος του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ