Τους ισοπέδωσε όλους στο Καραϊσκάκη: Το 6/6 του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και τα 13-1 γκολ (vids)

Τους ισοπέδωσε όλους στο Καραϊσκάκη: Το 6/6 του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και τα 13-1 γκολ (vids)

Οι Ερυθρόλευκοι έγραψαν ιστορία, καθώς σε 6 ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πέτυχαν ισάριθμες νίκες, με 13-1 γκολ. Ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε καμία άλλη ομάδα δεν το έχει ξανακάνει. Επιβλητικός ο Θρύλος, σάρωσε τα πάντα στο διάβα του.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού χθες το βράδυ πανηγύρισε την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, με τον ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέδρο Μαρτίνς, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για να γιορτάζουν τη νέα σπουδαία επιτυχία της ομάδας.

Πριν την φαντασμαγορική φιέστα που πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έστησε… πάρτι τίτλου με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι από τον Δικέφαλο και με το γκολ που πέτυχε ο Μασούρας στο 32’ επικράτησαν με 1-0, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι με τον Ανδρούτσο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Οι Ερυθρόλευκοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά στην φετινή σεζόν ότι είναι κλάσεις ανώτεροι από τους διώκτες τους και έγραψαν ιστορία, καθώς έκαναν το 6/6 στα ντέρμπι που έδωσαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έγινε η πρώτη που καταφέρνει κάτι τέτοιο στα 12 χρόνια που υπάρχουν πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε καμία άλλη ομάδα δεν είχε καταφέρει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα, με το σπουδαίο επίτευγμα του συγκροτήματος του Πέδρο Μαρτίνς να αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι… έτη φωτός μακριά από τους δύο Δικεφάλους, που άρχισαν το πρωτάθλημα ως διεκδικητές και φυσικά από τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός επικράτησε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 3-0 του ΠΑΟΚ με τα γκολ των Ελ Αραμπί, Καμαρά και Βρουσάι και στα πλέι οφ με 1-0 με γκολ του Γιώργου Μασούρα. Απέναντι στην ΑΕΚ οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν συνολικά 5 γκολ, καθώς στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας νίκησαν με 3-0 (Ελ Αραμπί 13’, 69’ και Βαλμπουενά 90+4’) και στα πλέι οφ με 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Μπρούμα (50’, 90+2’). Οσον αφορά στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες επικράτησαν στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με 1-0 χάρη στο γκολ του Φορτούνη, ενώ στο ματς της post season νίκησαν με 3-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χασάν. Ο Αιγύπτιος σκόραρε το πρώτο και το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού (45+3’, 72’), ενώ τον θρίαμβο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σφράγισε ο Μπρουμα με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το απόλυτο των 18 βαθμών με 13-1 γκολ από τους Ερυθρόλευκους, που έκαναν σμπαράλια τις άμυνες των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Μια ολοκληρωμένη απόδειξη ανωτερότητας από την ομάδα του Μαρτίνς, η οποία μια αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι οφ βρίσκεται στο +23 από τον ΠΑΟΚ, που υποτίθεται ότι ξεκίνησε τη σεζόν ως διεκδικητής του τίτλου. Στον αγωνιστικό χώρο όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδείχθηκε λίγη, με τον Ολυμπιακό να φτάνει με επιβλητικό τρόπο στην κατάκτηση του τίτλου.

Ενας εμφατικός μονόλογος από τους Πειραιώτες, που έφτασαν με άνεση στο δεύτερο συνεχόμενο και συνολικά 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, ενώ στις 22/5 θα διεκδικήσουν στον τελικό του Κυπέλλου το δεύτερο σερί νταμπλ.

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ:

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ:

Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ