Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανατριχίλα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα θέλω του Ντα Σίλβα»

Οι Γάλλοι επανέρχονται στο θέμα του Ντα Σίλβα και τονίζουν πως η πρόταση της ΑΕΚ ικανοποιεί τον έμπειρο αμυντικό, αντίθετα με εκείνη της Ρεν.

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι στα θέλω του Ντα Σίλβα» | to10.gr

Η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα και είναι πιθανό το ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη στη Γαλλία να συνδέεται με τον αμυντικό της Ρεν ενώ νέα δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναφέρονται και πάλι στην πρόταση της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως τονίζεται, η προσφορά που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον αρχηγό της Ρεν, τον ικανοποιεί απόλυτα τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στην χρονική διάρκεια, σε αντίθεση με την πρόταση ανανέωσης της ομάδας του.

Το δημοσίευμα του «foot-sur7.fr»:

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ο Νταμιάν Ντα Σίλβα θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο αμυντικός της Ρεν βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και πρέπει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πράγματι ο 32χρονος αμυντικός είναι αρνητικός στην ανανέωση με τη Ρεν καθώς η πρόταση που έφτασε στα χέρια του από τα αδέρφια Μπρέτον τον έχει απογοητεύσει. Δύο ημέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, το μέλλον του φαίνεται πως είναι μακριά από τη Ρεν.

Είναι πλέον πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γαλλίας και συγκεκριμένα στην Ελλάδα. Εκεί, η ΑΕΚ έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον έμπειρο αμυντικό και τους τελευταίους μήνες τον έχει προσεγγίσει με διάφορους τρόπους. Η ελληνική ομάδα παίζει μάλιστα επιθετικά καθώς τον θέλει γρήγορα στις τάξεις της.

Η εφημερίδα «Ouest-France» αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει προτείνει στον αρχηγό της Ρεν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο μισθός που του προσφέρει είναι περίπου όσα έπαιρνε και στη Ρεν, περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο σε κλειστό τριετές συμβόλαιο. Η χρονική διάρκεια είναι αυτή που έψαχνε ο Γάλλος αμυντικός. Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα σκέφτεται ακόμα την πρόταση πριν υπογράψει. Αν επ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από