Η συνάντηση που «κλείδωσε» το νέο συμβόλαιο του Μπουχαλάκη

Η συνάντηση που «κλείδωσε» το νέο συμβόλαιο του Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συζήτησαν, συμφώνησαν και η επέκταση συμβολαίου ανακοινώνεται.

Ο Ολυμπιακός κρατάει τα παιδιά του. Και τα κρατάει με τρόπο και συνθήκες που τους ικανοποιούν, τους κάνουν να αισθάνονται σημαντικοί, να αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που αναγνωρίζει την αξία, την προσπάθεια και την πορεία τους στον σύλλογο. Ενώ παράλληλα ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό, τόσο τις οικονομικές όσο και τις αγωνιστικές βλέψεις τους και τους στόχους τους. Και αυτό θα γίνει και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο γραφείο του καθ’ ύλην αρμοδίου. Στο γραφείο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκεί, λοιπόν, επί της ουσίας συμφωνήθηκε η πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Καθώς Ολυμπιακός και Μπουχαλάκης θέλουν να συμπορευτούν για αρκετά ακόμη χρόνια. Για την ακρίβεια, υπάρχει συμφωνία για νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, όταν ο «Μπούχα» θα είναι 31 ετών.

Στη συζήτηση του ποδοσφαιριστή με τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδος, υπήρξε συμφωνία και στο οικονομικό σκέλος, με τον μέσο των Ερυθρόλευκων να λαμβάνει μια γενναία αύξηση στον μισθό του, με το φιξ ποσό που θα λαμβάνει εφεξής να ξεπερνάει τις 700.000 € τον χρόνο. Μια κίνηση αναγνώρισης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στον Πειραιά από το 2013, πέρασε πολλά και εν τέλει, με δουλειά, πείσμα και αποφασιστικότητα, έφτασε να είναι βασικό στέλεχος μίας εκ των πληρέστερων ομάδων που εμφάνισε ποτέ ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η ανακοίνωση για το νέο συμβόλαιο του «Μπούχα» αναμένεται να εκδοθεί μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι η πολιτική του Ολυμπιακού να διατηρεί στο ρόστερ του τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του συνεχίζεται. Ξεκίνησε από το τέλος του 2020, με τις συνολικά 11 ανανεώσεις συμβολαίων, που είτε έληγαν είτε αναπροσαρμόστηκαν. Και αναμένεται να ολοκληρωθεί, τόσο με το συμβόλαιο του Μπουχαλάκη, όσο και με εκείνο του Χοσέ Χολέμπας. Μάλιστα, ο 37χρονος αμυντικός αναμένεται να επεκτείνει για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιό του με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με πέρυσι. Διότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ότι στη δική του περίπτωση η ηλικία είναι ένας αριθμός. Και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την απόδοση και τη σταθερότητά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ