ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό ο Ίνγκασον

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Χωρίς τον Ίνγκι Ίνγκασον πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να μένει ουσιαστικά εκτός για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στην τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Ίνγκασον να ακολουθεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα, με τον Ουρουγουανό να περιμένει με αγωνία να δει την εξέλιξη της κατάστασης του Ισλανδού στόπερ, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό με τον Ολυμιακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να μην υπάρχει, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται κίνητρο προκειμένου να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει την πορεία του στο πρωτάθλημα με τρίποντο και την καλύτερη δυνατή εικόνα κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σταθερά καλή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δικαίως μπήκε στα Play Offs.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας τον αγώνα με τον Αστέρα ήταν κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής. Μετά από ένα μίνι πρόγραμμα ενεργοποίησης, με δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, ακολούθησε… μάθημα από το τεχνικό επιτελείο, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Στο φινάλε οι παίκτες δούλεψαν στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε ειδικό πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ