Καρλίτος: «Σαν τελικός το ματς με τον Ολυμπιακό»

Καρλίτος: «Σαν τελικός το ματς με τον Ολυμπιακό»

Τελικό χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ο Καρλίτος.

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως παρόλο που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο αγώνας παραμένει να είναι ένας τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Πως βλέπεις το αιώνιο ντέρμπι; Πιστεύεις στη νίκη;

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αγώνα και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Αλλά πέρα από τον βαθμολογικό πίνακα το σημαντικό είναι ότι ένα τέτοιο ματς για μας είναι σαν τελικός. Πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο αγώνα για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν»;

Η ομάδα είναι έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι;

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων γεγονότων που περάσαμε, έχω δει και έχω καταλάβει ότι σε όλο το περιβάλλον μας επέστρεψε μια πολύ θετική ενέργεια και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και να φύγουμε με μια μικρή ικανοποίηση».

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύντα σημεία του Ολυμπιακού;

«Όταν δύο μεγάλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους, τα δυνατά και τα αδύντα σημεία δεν είναι τόσο καθορισμένα και γι’ αυτό λέμε ότι είναι μεγάλοι αγώνες. Διότι αυτά εξαρτώνται από μια μικρή λεπτομέρεια».

Τί πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός;

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο ρόστερ με αξιόλογους παίκτες όπως κι εμείς. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι οποιοσδήποτε παίκτης στις δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμος και μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ