Παναθηναϊκός: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Καμπετσής, έμεινε εκτός αποστολής

Παναθηναϊκός: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Καμπετσής, έμεινε εκτός αποστολής

Ο Αργύρης Καμπετσής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30).

Χωρίς τον Αργύρη Καμπετσή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο 22χρονος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε χωρίσει τους ποδοσφαιριστές σε γκρουπ, με τους Πράσινους να παίζουν οικογενειακό διπλό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε συμπεριλάβει σε κάποια από τις δύο ομάδες τον Καμπετσή, αλλά τον είχε ενημερώσει ότι θα μπει στο τελευταίο κομμάτι του διπλού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κάλεσε τον νεαρό επιθετικό να μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, αλλά ο Καμπετσής εμφανώς ενοχλημένος του είπε ότι είναι «κρύος» και δεν θέλει να αγωνιστεί. Η συμπεριφορά του 22χρονου δεν άρεσε στον τεχνικό του Τριφυλλιού, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ