Αυτός είναι ο γιατρός του αγώνα!

Αυτός είναι ο γιατρός του αγώνα!

Ο Ιωάννης Ουσαντζόπουλος ήταν ο γιατρός στην Τούμπα που είπε για τον Γκαρθία, «κουβαλήστε τον έξω για να δει τον αγώνα».

Επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον γιατρό του αγώνα και την εξέταση του Όσκαρ Γκαρθία μετά τον τραυματισμό του, ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι ο γιατρός που πήγε να εξετάσει τον Ισπανό κόουτς φορούσε φόρμα και μπουφάν του ΠΑΟΚ. Είναι ο γιατρός που είπε για τον Γκαρθία, «μπορείτε να τον κουβαλήσετε έξω και να δει τον αγώνα». Ο γιατρός του αγώνα λοιπόν είναι γιατρός των ακαδημιών του δικέφαλου του Βορρά, ονομάζεται Ιωάννης Ουσαντζόπουλος και εργάζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2004.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ υπάρχει άλλωστε και το βιογραφικό του γιατρού, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά.

«O Iωάννης Ουσαντζόπουλος  είναι ειδικός  χειρουργός  ορθοπαιδικός. Αποφοίτησε από το  Πανεπιστήμιο  Ιατρικής  «Ιβάν  Πέτροβιτς  Παβλόφ»  Φιλιππούπολης Βουλγαρίας  και ο  τίτλος  σπουδών του  αναγνωρίσθηκε  από  το  ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.  μετά  από  συμπληρωματικές  εξετάσεις  στα  μαθήματα  Χειρουργικής  και  Παθολογίας. Διαθέτει  άδεια  άσκησης  ιατρικού  επαγγέλματος  από  την  νομαρχία  Θεσσαλονίκης  από  τις  20.09.1996. Μεταξύ άλλων, ασκήθηκε στην  Γενική  Χειρουργική στο  Α’  Χειρουργικό – Ογκολογικό  Τμήμα  του  Α.Ν.Θ.  Θεαγένειο , ενώ έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων όπως κι έχει εκπονήσει πολλές εργασίες.

Είναι  τακτικό  μέλος  της  Ορθοπαιδικής  και  Τραυματολογικής  Εταιρίας  Μακεδονίας  Θράκης  και  από  τις  25.09.2000  έως  και  24.09.2005  ασκήθηκε  στην  ειδικότητα  της  Ορθοπαιδικής  στην  Α’  Ορθοπαιδική  Κλινική  του  Γ.Ν. Κιλκίς.

Κατέχει  πτυχίο  γερμανικής  γλώσσας  “ Zertifikat “ και πιστοποιητικό  γνώσεων  στην  χρήση  ηλεκτρονικών  υπολογιστών  ECDL  Core  σύμφωνα  με  τις  απαιτήσεις  του  Ο.Ε.Ε.Κ.  και  του  Ε.ΣΥ.Δ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ