Η απάντηση Μπέρτου για το επεισόδιο με Κάστρο: «Με προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο»

Η απάντηση Μπέρτου για το επεισόδιο με Κάστρο: «Με προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο»

Ο Μανώλης Μπέρτος απάντησε στις κατηγορίες του Κάστρο και τους ΠΑΣ Γιάννινα για ρατσιστική επίθεση και τόνισε ότι προσβάλλεται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

O Φάμπρι Κάστρο ανέφερε στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα πως δέχτηκε ρατσιστική φραστική επίθεση από τον Μανώλη Μπέρτο, στο πλαίσιο του αγώνα στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ, ενώ αναμένεται να προχωρήσει μέχρι τέλους με μηνύσεις τόσο ο παίκτης αλλά και η ηπειρώτικη ομάδα.

Ο Μπέρτος όμως από την πλευρά του, πήρε θέση για την κατηγορία περί «ρατσιστικής επίθεσης» στον Φάμπρι Κάστρο του ΠΑΣ Γιάννινα και υποστήριξε πως ό,τι του καταλογίζεται τον προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει με μήνυμα του:

«Στα 13 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας, ουδέποτε έδωσα το παραμικρό δικαίωμα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με κάθε είδους ρατσιστική συμπεριφορά. Αυτό που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια και αποδεικνύεται μέσα από την καθημερινότητα μου ως άνθρωπος και ως αθλητής, είτε σε ότι αφορά συμπαίκτες, είτε αντιπάλους, είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί χώρο αποδοχής της διαφορετικότητας. Οτιδήποτε αντίθετο μου καταλογίζεται, όχι απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά με προσβάλλει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ