Πρόβα τελικού με Αστέρα για τον ΠΑΟΚ

Πρόβα τελικού με Αστέρα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (19:30) μια βδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με το μυαλό στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος τον Αστέρα Τρίπολης, μοναδική ομάδα της περιφέρειας, που τον έχει νικήσει τα τέσσερα και πλέον τελευταία χρόνια. Η αποψινή αναμέτρηση είναι αδιάφορη και για τους δυο, αφού ο μεν ΠΑΟΚ έχει τερματίσει ήδη στη δεύτερη θέση, ενώ οι Αρκάδες θα είναι 6οι, όμως έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Δικέφαλο του βορρά αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία, αφού είναι ένα τεστ λίγες μέρες πριν το Κύπελλο κόντρα στους Πειραιώτες.

Όσον αφορά μερικά στατιστικά για το ματς, ο ΠΑΟΚ πήρε ώθηση από την έδρα του για τη δεύτερη θέση, αφού έκανε τρεις νίκες με δύο γκολ διαφορά και μόνο με τον Παναθηναϊκό έμεινε στο 0-0. Είναι αήττητος στα 17 φετινά ματς της έδρας του, 19 επεκτείνοντας και πέρσι. Έχει να χάσει από την 1η Ιουλίου, όταν τον νίκησε η ΑΕΚ. Έχει 10 νίκες και οκτώ ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το πρώτο φέτος που δεν σκόραρε στην Τούμπα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στα Playoffs. Ωστόσο έχει φέρει έξι ισοπαλίες και έχει χάσει τρεις φορές, και τις τρεις εκτός έδρας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ίνγκασον που κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στον τελικό, ενώ αναμένεται σήμερα να κάνει δοκιμές μεν, αλλά να χρησιμοποιήσει και αρκετά νέα πρόσωπα όπως συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ