«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος

«Τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος

Ο Παναθηναϊκός και ο Καρλίτος φαίνεται να οδηγούνται σε οριστικό διαζύγιο μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.

Ο Καρλίτος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2020, με σκοπό να φέρει λύσεις και πολλά γκολ στην επίθεση του τριφυλλιού και μαζί με τον Μακέντα να συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο που θα οδηγήσει και πάλι τον σύλλογο στην έξοδο στην Ευρώπη.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως περίμεναν στους πράσινους, ο Καρλίτος πήρε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ και ο Παναθηναϊκός απέτυχε να εκπληρώσει τον στόχο του που ήταν να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Αυτό αναμένεται να φέρει εξελίξεις σχετικά με τον επιθετικό του τριφυλλιού, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime», Παναθηναϊκός και Καρλίτος κινούνται προς ένα οριστικό διαζύγιο. Ο Ισπανός μπορεί να έχει συμβόλαιο με τους πράσινους που τον δεσμεύει μέχρι το 2023 και οι απολαβές του αγγίζουν τα 550.000 ευρώ, όμως στον Παναθηναϊκό δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας με αυτές τις απολαβές.

Οι δυο πλευρές θα καθίσουν σύντομα στο τραπέζι για να συζητήσουν για μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Καρλίτος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ειδάλλως αν ο παίκτης δεν δεχτεί (κάτι που είναι και το πιθανότερο) θα λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ