Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» για το γόητρο…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» για το γόητρο…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για το γόητρο, αλλά και για την ιστορία τους. Με αλλαγές και οι δυο ομάδες.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Λεωφόρο απόψε (19:30) για τη 10η αγωνιστική των play off σε ένα αδιάφορο ντέρμπι που όμως σημαίνει πολλά και για τους δυο συλλόγους. Για το γόητρο και το πρεστίζ πράσινοι και ερυθρόλευκοι ψάχνουν το τρίποντο, οι μεν για να κλείσουν με ιδανικό τρόπο μια αποτυχημένη σεζόν και οι δε για να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη βδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα είναι στην 5η θέση και με υπηρεσιακό προπονητή, ενώ ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, έχοντας παραλάβει ήδη το τρόπαιο και σε αναμονή και του τελικού του Κυπέλλου. Τελευταία φορά που οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ο Ολυμπιακός νίκησε, όμως στη Λεωφόρο για την κανονική διάρκεια ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη εκεί από το 2013.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές λόγω και προβλημάτων τραυματισμού. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με 4-3-3. Στο τέρμα θα είναι ο Χριστογεώργος, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα είναι οι Μολό, Σάντσες, Βέλεθ και Χουάνκαρ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Από την άλλη για τον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιλέξει 4-2-3-1 στο ντέρμπι της Λεωφόρου, με τον Σα να είναι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα οι Λαλά, Σεμέδο, Καλογερόπουλος και Ρέαμπτσιουκ. Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα θα είναι οι δυο στον άξονα, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Φορτούνης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μπρούμα και ο Βρουσάι, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί. Τέλος, το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ορίστηκε να διευθύνει ο Σουηδός Εκμπεργκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ