Βαρέλα: «Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε»

Βαρέλα: «Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) και αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη.

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) ο Φερνάντο Βαρέλα αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Αστέρα: «Ο Αστέρας σκόραρε και κέρδισε. Δεν είχαμε τη μαχητικότητα και τη θέληση που θέλαμε. Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις πολλές αλλαγές και είναι λογικό να επηρεάσει την εικόνα της ομάδας».

Για τον τελικό: «Δεν θα μας επηρεάσουν τα τελευταία αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να πέφτεις όταν χάνεις. Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή».

Για τη σεζόν: «Θέλουμε το κύπελλο, δεν έχει τελειώσει ακόμη εφετινή χρονιά για εμάς. Δεν είναι αυτή που θέλαμε, καθώς κυνηγάμε όλους τους τίτλους. Παρ’όλα αυτά θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Προσωπικά η απόδοσή μου έπεσε μετά την εκκίνηση της σεζόν. Βελτιώθηκα μέσα σε αυτή και επανήλθα στο επίπεδο που ήθελα. Έδειξα πως μπορώ να παίξω αρκετά χρόνια ακόμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ