Ολυμπιακός: Η ιστορική εμφάνιση του Μασούρα στη Λεωφόρο (vid)

Ολυμπιακός: Η ιστορική εμφάνιση του Μασούρα στη Λεωφόρο (vid)

Ό Γιώργος Μασούρας στο πάρτι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας μερικά πολύ σημαντικά ρεκόρ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λεωφόρο, διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό και έκλεισε τη σεζόν στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ πηγαίνει στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, από το πρώτο ημίχρονο είχαν δώσει διαστάσεις θριάμβου στο ματς, ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν και πάλι οι Γιώργος Μασούρας και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που σκόραραν από δυο τέρματα. Ο Έλληνας εξτρέμ των Πειραιωτών μάλιστα στο χθεσινό ντέρμπι έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας μερικά σπουδαία ρεκόρ στη Λεωφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης που πέτυχε τόσο γρήγορα (μέχρι το 12’) δύο γκολ σε ντέρμπι «αιωνίων» για το πρωτάθλημα. Ο προηγούμενος ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ (22’, 34’), στο 2-2 στο ΟΑΚΑ στις 9 Δεκεμβρίου 2012.

Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος σκόραρε δύο φορές εναντίον του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος. Ο προηγούμενος ήταν ο Κώστας Μήτρογλου στις 29 Νοεμβρίου 2009, στο Καραϊσκάκη (2-0). Σε εκτός έδρας ντέρμπι, ο προηγούμενος «ερυθρόλευκος» σκόρερ με δύο τέρματα ήταν ο Βασίλης Καραπιάλης, στο 4-2 στις 5 Δεκεμβρίου 1998.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ