Ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ: Ο προπονητής της Ρεν επιβεβαίωσε ότι φεύγει ο Ντα Σίλβα

Ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ: Ο προπονητής της Ρεν επιβεβαίωσε ότι φεύγει ο Ντα Σίλβα

Το τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Ρεν πραγματοποίησε ο Νταμιέν Ντα Σίλβα, καθώς ο προπονητής του επιβεβαίωσε ότι θα μείνει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ.

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στην αμυντική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν, με την Ένωση να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον κεντρικό αμυντικό της Ρεν και να περιμένει την απάντηση του.

To συμβόλαιο του 33χρονου Γαλλοπορτογάλου στόπερ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον γαλλικό σύλλογο. Την αποχώρηση του άλλωστε επιβεβαίωσε και μετά το τέλος του ματς με τη Μονακό για τη Ligue 1 και ο προπονητής του Ζενέσιο, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

«Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ντα Σίλβα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ζενεσιό σχετικά με το μέλλον του Γάλλου αμυντικού. Ο Ντα Σίλβα πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα με τους Μονεγάσκους , ωστόσο στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ θέλει πολύ τον παίκτη και τον πιέζει να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που έχει καταθέσει που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 800.000 ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο, κάτι που ξεκάθαρα δεν αφήνει αδιάφορο τον Ντα Σίλβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ